boozt-rabatkode

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

Det er ikke så længe siden, at jeg delte en rabatkode, som gav intet mindre end 20% på hele sortimentet hos Boozt. Ikke desto mindre var der efterfølgende et par læsere der skrev, at de desværre ikke havde nået at se koden på min blog. Skulle det være tilfældet for flere af jer, vil jeg blot tippe om, at man indtil midnat kan få 20% rabat på et kæmpe udvalg af overdele HER med rabatkoden “TREATTIME”. For at benytte koden skal man købe for minimum 799 kr. Ovenfor har jeg fundet nogle af mine personlige favoritter. Det er altså fristende at lave collager, for jeg kommer næsten til at klikke noget hjem hver eneste gang, haha… Jeg har netop købt denne skjorte med tilhørende nederdel. Happy shopping. ♡

blog

Recently I shared a discount code on the blog that gave you 20% off on everything from Boozt. Nevertheless, I received a few comments afterwards saying that a few of you hadn’t seen the code in time. If that should be the case for more of you lovely girls, I just want to inform you that until midnight you can get 20% off on a huge selection of tops, shirts and blouses HERE with the code “TREATTIME”. You just have to buy for at least 799DKK. I just bought this shirt and this matching skirt myself. Happy shopping. ♡