modebloggerefashionistafashion

Adlinks: Coat/Zara (old, similar HERE), sweater/Asos HERE, jeans/Uniqlo (similar HERE), boots/Asos HERE, bag/Leowulff HERE, beanie/Asos HERE, gloves/Markberg HERE

Jeg er netop kommet hjem fra fødselsdag og ih hvor var det hyggeligt! :) Boller, lagkage og varm kakao – alt hvad hjertet begærer! Det er altså for sjældent, at man bliver inviteret, eller for den sags skyld selv holder en “rigtig” fødselsdag som i gamle dage. Dejligt at spendere eftermiddagen i selskab med mine dejlige veninder og lige nå at ønske god jul. :) Her er dagens kluns. – Jeg skulle hilse og sige, at det var en temmelig kold fornøjelse at skyde billederne her, men hvad gør man ikke for et par outfitbilleder trods stiv kuling, haha.. God aften, ladies!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’ve just come home from Christina’s birthday! It was such a cosy afternoon with all my dear friends, birthday cake, buns and hot chocolate! Just what I needed, haha.. Here is my outfit of today wearing black, blue and a hint of burgundy. It was so freaking cold shooting these pics, haha! It’s a hard job being a fashion blogger ;) Have a lovely evening, girls!