sovevaerelsepregnantbedroom

Nøj, hvor tiden dog flyver afsted her i påsken. Vi har gang i noget der føles som tusind projekter herhjemme. Vores nye soveværelse er malet færdig og vi er endelig blevet tilfredse med farven, yaay! Nu har vi derfor påbegyndt projekt babyværelse, som I måske har set på Instagram? I dag var vi i Ikea i intet mindre end (hold nu fast) fem timer! Vi var nødt til at køre i to forskellige Ikea butikker, da nogle af tingene var udsolgt i den første. Det var tilmed årets travleste dag, så I kan nok forestille jer, hvor mange mennersker, der var derude. Men nu har vi fået købt, alt hvad vi manglede til vores nye soveværelse. Pyha, det krævede både hotdogs og soft-ice at klare sig igennem det projekt, haha…

Christoffer er netop gået igang med at samle vores nye sengeramme og jeg har plantet min tykke krop i sofaen med computeren. Jeg har ikke fået blogget så meget de sidste par dage, da vi har haft travlt med at lave nye værelser, men inden længe kan jeg vise jer resultatet. Lige nu er det svært at se en ende på det, da det flyder med ting og sager over det hele i en sådan grad, at det er svært at komme rundt i lejligheden, haha… Men det skal nok blive godt, når det er færdigt. Det satser vi ihvertfald på. ;) Hvad bruger I påsken på?

blogTime just flies by these days. We have so many projects going on at home. We have finished painting our new bedroom and moreover we have just started project baby room, as you might have seen on Instagram? Today we spent no less than five hours in Ikea! We had to go to two different Ikea stores, as some of the things we wanted were sold out in the first one. It was even the busiest day of the year, so you can probably imagine how many people there were. But now we have bought everything we needed for our new bedroom.

Christoffer has just started putting together out new bed frame and I have just placed my tired legs and big bump in the couch with my computer. I have not been blogging much the past few days, since we have been busy making new bedrooms, but before long I can show you the result. Right now it’s hard to see an end to it as the whole apartment is so messy with stuff all over the place, haha … But I hope it will be worth it in the end. What are you girls doing this Easter?