Som jeg teasede om i forrige indlæg, har jeg endelig fået filmet og redigeret en ny Youtube video fra forleden. En vlog hvor I følger med hele dagen igennem. Uden at sige for meget kan jeg røbe, at vi blandt andet var ude og cykle med Lily for allerførste gang (en blandet fornøjelse, haha) og spiste aftensmad på vandet i min svoger og svigerindes nye båd. Se hvordan det hele gik i videoen…

Jeg kommer også med et lille tip, som handler lidt om hår og hvordan man slipper af med det her til sommer. ;) Jeg giver nemlig en anmeldelse af den nye beauty styler fra Veet, som er lavet til bikinilinjen, under armene og til at rette/trimme øjenbryn. I kan se den “in action” i videoen og høre, hvad jeg synes om den. Hvis den skulle have interesse, kan den købes HER. Blot et lille tip. Jeg håber, I kan lide videoen. :)

4l3a9489