boozt-rabatkode

Reklamelinks: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER

Hvis I ikke allerede har set det, kan jeg tippe om, at Boozt til og med midnat kører en kampagne, hvor man kan spare 25% på over 75.000 af varer. Det meste er fra alle de nye kollektioner, så der er virkelig meget lækkert at vælge mellem fra mærker som Ganni, Billi Bi, Gestuz, Nué Notes, Custommade og mange flere. Ovenfor har jeg fundet nogle af mine personlige favoritter. Jeg har selv lige bestilt DISSE sandaler. ;) I kan se hele udvalget HER og rabatkoden er “NOW25”. Happy shopping. ;)

blog

If you haven’t already seen it, I want to tell you that Boozt is running a campaign which ends today that gives you 25% off on more than 75.000 items. Most of it is from the new collections from brands like Ganni, Billi Bi, Gestuz, Nué Notes, Custommade and many more. Above I have made a collage with some of my personal favorites. I’ve actually just ordered THESE sandals myself. You can find the entire selection HERE and the discount code is “NOW25”. Happy shopping.