arbejdstaskecopenhagen-furruskindsjakkesort-taskekastellet

Godaften allesammen. Håber I nyder weekenden. Flere af jer spurgte, hvor min jakke var fra i forrige indlæg. Jeg har netop købt den og linket til den nedenfor, så I også kan få fingrene i den, hvis den skulle have interesse. Jeg elsker den grønne farve og selvom den ikke er helt neutral, passer den til det meste. Desuden er prisen rigtig god af en ruskindsjakke at være. Jeg havde forleden kombineret den med en simpel hvid kjole, sorte ankelstøvler og taske af eget design. ;)

Jeg har været alene hjemme hele dagen, da Christoffer er til polterabend. Jeg har aftalt med baby i maven, at hun altså ikke skal komme ud i dag. Kan I lige forestille jer scenariet på Rishospitalet, hvor jeg er i fødsel og Christoffer sidder stang bacardi ved siden af, haha… Ej, han har nu lovet ikke at give den fuld skrue i dag i tilfælde af, at det skulle ske – selvom sandsynligheden er rimelig lille her 10 dage før termin. ;)

ruskindsjakke

Reklame links: 1. kjole/HER, 2. jakke/HER, 3. nøglering/HER, 4. underkjole/HER, 5. tørklæde/HER, 6. solbriller/HER, 7. støvler/HER, 8. taske/HER