kjolebaum-kjolechloe-bagsandaler

I søndags var vi til min fætters 20-års fødselsdag og i den anledning var jeg hoppet i en festlig sommerkjole. Nu har bulen efterhånden nået sit maksimum og der er kun 6 dage til termin. Det er derfor ved at være lidt svært at finde tøj, som ikke strammer eller stumper, haha.. Denne kjole var dog dejlig rummelig og luftig og perfekt på en varm sommerdag som i søndags. På lørdag skal vi til Emily og Nikolajs bryllup og jøsses hvor har det også været svært at finde en passende kjole til lejligheden. Jeg fandt dog endelig én i sidste uge, som både kan bruges med og uden bule. ;) Jeg skal nok huske at tage nogle billeder af mit outfit – hvis ikke jeg føder inden da. ;) Glædelig onsdag, allesammen.

blog

Last Sunday we celebrated my cousin’s 20th birthday and on that occasion I had put on a festive Summer dress. Now the bump has almost reached its maximum and there is only 6 days to my due date. It has therefore become quite difficult to find clothes that is not too tight or too short, haha… However, this dress was lovely, airy and perfect to wear on a hot Summer day. On Saturday we are going to Emily and Nikolaj’s wedding and it has been so difficult to me to find a dress to wear. I just found one last week and I promise to take some pics of it – if I do not give birth before then. ;) Have a great Wednesday, girls.

Reklame links: 1. Mango/HER, 2. Samsøe/HER, 3. Rabens Saloner/HER, 4. Billi Bi/HER, 5. Syster P/HER, 6. Maria Black/HER, 7. Chloé/HER

rabens-saloner