Nej, jeg har ikke født endnu. ;) Selvom nogen af jer har skrevet og spurgt, fordi jeg ikke havde blogget i 24 timer, haha… Der har bare været en masse praktiske ting, som jeg har forsøgt at få styr på, inden baby melder sin ankomst. Jeg er heldigvis nået til bunds med det meste og det er virkelig en rar fornemmelse, da det jo kan ske når som helst med kun 4 dage til termin. Hospitalstasken er som sagt også pakket, så den står klar, når veerne går igang. Jeg har lavet en video, hvor I kan se alt det, jeg har valgt at tage med. Jeg håber, I kan bruge den til inspiration. Er der noget, jeg har glemt? :)

Babys taske:
– To sæt tøj (både i str. 50 og 56, da vi jo ikke ved, hvor stor hun er)
– To små bomuldshuer (den ene får de på lige efter fødslen, så den bliver nok hurtigt grisset til – derfor to styks)
– Dyne + betræk
– Stofbleer
– Bleer

Mors taske:
– Vandrejournal.
– Sygesikringsbevis
– Ønskeliste til jordemoderen
– Behageligt tøj
– Undertøj (trusser i et nummer større end normalt)
– Amme bh’er
– Pyjamas
– Morgenkåbe/kimono
– Efterfødselsbind
– Ammeindlæg
– Hårelastikker
– Læbepomade
– Toiletsager (deo, shampoo, hårbørste, tandbørste, tandpasta, ansigtscreme)
– Blødt toiletpapir (har hørt det er en god idé at have efter fødslen, da hospitalets er meget stift, haha)

Fars taske:
– Behageligt tøj
– Toiletsager

Diverse:
– Autostol
– Mobil + oplader
– Kamera + oplader
– Højtaler + oplader (hvis man vil høre musik på stuen)
– Snacks (f.eks. kiks, müslibarer, frugt)