ganni-sweaterskirtganni-pink-sweaterdenim-skirt-leehair

Christoffer er rejst til New York med sit arbejde, så Lily og jeg er alene hjemme for første gang. Helt alene er vi nu ikke, for min mor har ferie og er flyttet ind i vores lille hjem på Østerbro et par dage. Min mor og jeg har altid været meget tætte og taler sammen dagligt – faktisk op til flere gange. Det er derfor virkelig hyggeligt, at hun nu bor her, så vi kan være mere sammen og hun kan lære Lily endnu bedre at kende. Det er en speciel og virkelig syret følelse, at min mor nu er mormor og jeg er nogens mor. Lilys mor. Jeg har stadig svært ved at forstå det, uanset hvor mange gange jeg siger det højt, haha… I går gik vi tur på Østerbro, fik kigget lidt butikker og spist en stor is i regnvejr. Jeg var hoppet i ny strik og nederdel og havde taget mascara på for første gang i evigheder. Det føltes helt rart. :) I må have en dejlig dag, allesammen.

blog

Christoffer has gone to New York with his job, so Lily and I are home alone for the first time. Actually, we are not completely alone, as my mom has moved in for a few days. My mom and I are really close and talk to each other on the phone daily – sometimes several times a day. Therefore, it’s really cozy that she now lives here so we can spend more time together and she can get to know Lily even better. It’s such a special and surreal feeling that my mom is now a grandmother and I’m someone’s mother. Lily’s mother. I still have a hard time understanding it no matter how many times I say it out loud, haha… Yesterday we took a walk in Copenhagen, stoped by a few shops and ate a huge ice cream in the rain. I wore a new sweater and skirt and had put on mascara for the first time in ages. It felt quite good. :) Have a great day, everyone.

Reklame links: 1. Selected Femme/HER, 2. Lee/HER, 3. Rayban/HER, 4. Chloé/HER, 5. Ganni/HER

boozt-collage