mode

Reklame links: 1. Ganni/HER, 2. Ganni/HER, 3. Lee/HER, 4. Whyred/HER, 5. By Malina/HER, 6. Ganni/HER, 7. Samsøe Samsøe/HER, 8. Inwear/HER, 9. Davida/HER, 10. Davida/HER, 11. Tommy Hilfiger/HER, 12. Lovechild/HER, 13. Levi’s/HER, 14. Gardenia/HER

Det er virkelig rart at kunne passe sit tøj igen efter mange måneder med en stor bule og dermed en begrænset garderobe. Selvom jeg elskede bulen, er det også meget rart at være tilbage i sit gamle hylster. – Mere eller mindre. :) Jeg kan godt mærke, at shoppelysten også for alvor har meldt sig og jeg har klikket en del mere hjem, end hvad godt er i løbet af de sidste par uger, haha… – Blandt andet DENNE. :) Hvad har I på jeres ønskeliste for tiden?

blog

It feels great to be able to wear your clothes again after being pregnant. Even though I loved my big bump, it is such a great feeling to get your old body back – more or less. I have also bought way too much new stuff the last couple of weeks, haha… Above are some of my current online favorites that I definitely wouldn’t mind in my wardrobe. Among other things I bought THIS pretty sweater. :) What is on your shopping wish list at the moment?