nordhavnhansens-is

Ingen gåtur uden is 

farlily

Vores lille Lily som netop er 12 uger gammel i dag. Tiden flyver… Det søde sengetøj er i øvrigt fra Petit by Sofie Schnoor og kaninen er fra Jellycat.

stokkesweater

Jeg var hoppet i min nye strik fra Ganni (reklamelink) og Lily havde dragt på fra Enula9 og hue fra Huttelihut. Det var faktisk den hue, jeg købte til Christoffer, da jeg skulle fortælle ham, at jeg var gravid – læs historien HER. Dengang var Lily på størrelse med et birkesfrø. Nu kan hun passe den… Vildt!

Hvor har det bare været dejligt vejr i dag. Solrigt og lunt på den der crispy efterårsagtige måde. Vi udnyttede lejligheden og mødtes til en gåtur i Nordhavn med vores gode venner, Anne Mette og Christopher, som også netop er blevet forældre til lille Carla. Der er kun 7 uger mellem vores to piger, så de kommer helt sikkert til at få meget gavn af hinanden, når de bliver større. Vi har allesammen kendt hinanden siden gymnasiet og Anne Mette og Christopher har også været kærester siden da. Tolv år for at være helt præcis. Det er så dejligt, at have sådan nogle “gamle” venner, som man kan dele alt med og nu endda det største i livet – at blive forældre.

blog

The weather has been so lovely today. Sunny and warm in a crispy Autumn-ish way. We took advantage of the great weather and met up with our dear friends Anne Mette and Christopher for a walk. They have just become parents like Christoffer and I and their daughter is only 7 weeks younger than Lily. I’m sure they will make great friends when they get older. We have all known each other since high shcool and Anne Mette and Christopher have also been in a relationship since then. Twelve years to be exact. It’s a great feeling to have such “old” friends that you can share everything with and now the biggest achievement in life – becoming parents.