inwear-jamalpink-loafersinwear-sweaterloafersblogger

Man kan virkelig fornemme, at efteråret er på vej. Luften er stadig mild, men er blevet køligere og dagen er blevet kortere. Jeg elsker denne tid på året. Der er et helt specielt gyldent lys og temperaturerne gør det muligt næsten at bruge alt tøj i garderoben – både korte skørter og tykke sweatre. – Gerne i kombination med hinanden. Èn af de beklædningsdele jeg elsker allermest, og altid får købt mig fattig i hvert efterår, er chunky striktrøjer. Det er dog lidt et love/hate forhold, jeg har til dem – jeg elsker, at de luner og er hyggelige at have på, men jeg hader, at de er så hulens svære at få til at passe under efterårsfrakker uden at krybe helt op under armene og man føler sig som en udstoppet bamse. Desuden fylder de et ondt år i garderoben, haha… Alligevel lærer jeg aldrig at styre mig og tilføjer flere og flere til samlingen hvert år. ;) Denne er min seneste investering og jeg indviede den forleden tilsat et par ankelkorte jeans og lyserøde loafers.

blog

You can really feel that Autumn has arrived. The air is still mild, but cool and the day is now shorter. I love this time of year. There is a very special golden light and the temperatures allow you to wear almost all clothes in your wardrobe – both short skirts and thick sweaters. One of the clothing items I love the most and always buy tons of every Autumn is sweaters. However, it’s kind of a love/hate relationship – I love the fact that they’re warm and cozy, but it’s hard to make them fit under coats and jackets and they take up so much space in the closet, haha… This one is buy latest buy and I wore it the other day with cropped ankle jeans and pink loafers.

Reklame links: 1. Inwear HER, 2. Morris Lady HER, 3. Rag & Bone HER, 4. mit design for Markberg HER, 5. Cheap Monday HER

outfit