la-mer-creamla-mer

God formiddag, allesammen. Vi har haft en lidt hård nat, da Lily er vågnet 117 gange. Jeg ved ikke, om hun er ved at få tænder eller om det er resterne af den forkølelse, der stadig driller hende lidt. Vi har ihvertfald ikke sovet så meget nogen af os, så mor her har brug for et ekstra lag makeup, når jeg skal ud og mødes med Mette Marie til frokost inden længe, haha…

Men inden da er det blevet tid til at afsløre 13. låge i julekalenderen. I dag har jeg æren af at udlodde denne lækre ansigtscreme og lip balm fra La Mer til en samlet værdi af næsten 2700 kr. Det må altså være creme de la creme, når det gælder cremer, er vi ikke enige om det? ;) Ansigtscremen blev lanceret for mere end 50 år siden og indeholder det såkaldte Miracle Borth, som skulle være den “hemmelige” ingrediens. Det er udvundet af en form for havtang, som to gange om året bliver høstet langs den californiske kyst, hvorefter det bliver fløjet til New York og behandlet med lyd- og lysbølger i 3-4 måneder. Det er ret interessant, hvordan de har fundet frem til den process, synes jeg, men det skulle også have taget mere end 6000 forsøg. :) Inden den påføres, skal den varmes mellem fingerspidserne, så farven går fra hvid til transparent og derefter er den klar til at blive smurt i ansigtet. Jeg har prøvet begge produkter og de er virkelig lækre. Nu har én af jer har også mulighed for at få fingrene i et sæt.

Hvordan deltager man? Konkurrencen foregår på Instagram HER og det eneste man skal gøre er, at “like” mit seneste opslag derinde med La Mer produkterne og desuden følge den kære @mmleilange og mig på Instagram. Vinderen bliver udnævnt lige efter jul. Pøj pøj. :)

Indlægget er sponsoreret af La Mer