braorganic-basics-konkurrence

Jeg har altid haft en svaghed for lækre basisitems. Både på tøjfronten og lige så vel på undertøjsfronten. Det er bare nemmere at klæde sig på, når det hele bare spiller, ikke strammer og er behageligt at have på. Derfor har jeg glædet mig til at dele dagens kalenderlåge med jer. I dag har to af jer nemlig mulighed for at vinde et gavekort til Organic Basics til en værdi af 1000 kr. stykket.

Organic Basics er et dansk firma, som har specialiseret sig i at producere enkle og lækre basisitems i økologisk bomuld til fornuftige priser. Deres sortiment består af undertøj, sokker og T-shirts i den blødeste kvalitet til både damer og herrer. Derudover har de også enkelte accessories som tandbørster og krus. Det er virkelig blødt og dejligt at have på og man bliver hurtigt afhængig. Der er f.eks. intet mærke i nakken på T-shirten – logo, størrelse og vaskeanvisning er simpelthen trykt på, så der ikke er noget der generer. Deres trusser og bh’er er også virkelig rare at have på – jeg elsker den slags undertøj, som man ikke kan mærke, man har på. :)

Hvordan deltager man? Hvis I vil være med i lodtrækningen om to gavekort til en værdi af 1000 kr. stykket, kan I deltage lige HER. Vinderne bliver udnævnt lige efter jul. I øvrigt har jeg fået lov til at dele en 20% rabatkode, som gælder på alt hos Organic Basics resten af 2017. Koden er “dueholm20” – måske en idé hvis I står og mangler de sidste julegaver til kæresten, søsteren eller en helt tredje. :)