bali

Okay, ladies – jeg har brug for jeres hjælp. Christoffer og jeg har besluttet, at tage ud og rejse med Lily til februar. Vi har talt om mange forskellige destinationer og havde egentlig besluttet at tage til Bali, men eftersom de har en vulkan, der har ulmet siden august og nu er i semi-udbrud, er valget altså faldet på Thailand. Nu kommer det store spørgsmål… Det er over 10 år siden, nogen af os har været der, så vi kunne virkelig godt bruge nogle tips til, HVOR i Thailand, det er fedt at tage hen – ikke mindst med børn? Det må gerne inkludere hvide bountystrande og være forholdsvist civiliseret. Det skal ikke være alt for turistet, men samtidig må der gerne være lidt at lave. :) Har I nogen forslag? Vi vil gerne være væk hele februar måned. Billederne ovenfor er fra vores Balitur sidste år med min mor.

P.S. Husk forresten at smutte forbi Mette Marie og se hvad der gemmer sig i dagens kalenderlåge.