baby-cashmerelily-et-halvt-aar

I dag bliver Lily seks måneder gammel. Den lille dame har vendt op og ned på vores hverdag, givet os en helt ny døgnrytme, søvnløse nætter, nye udfordringer, givet mig mørke rande under øjnene, ømme bryster og en bagdel så flad som en pandekage. Men ved I hvad? Det har fuldstændig været det hele værd og endnu mere til. Hun har taget os med storm, lært os hver dag at forsøge at være gode eksempler og de bedste udgaver af os selv. Hun har vist os, hvor hurtigt tiden går og hvor meget man skal sætte pris på den. Hun får os til at grine hver eneste dag og hendes smil smitter. Hun er så venlig, mild, har humor og jeg elsker hver dag at opdage nye sider af hendes lille personlighed.

Det er utroligt hvor meget et lille bitte menneske på bare 7 kilo og 68 cm kan fylde i ens liv. Hun griner og smiler dagen lang, vil hellere stå op og hoppe frem for at sidde, ruller fra den ene side til den anden og tilbage igen og maver sig rundt på gulvet. Og så skal jeg da lige love for, at hun har fundet sin stemme… Det er lige før, at man har lyst til at tysse på hende af og til. Hun nærmest skriger nogen gange. Naboerne må tro, at vi mishandler hende, haha… Hun sover godt om natten – vågner som regel en enkelt gang for at ville have mad og sover straks videre igen. Jeg har hørt, at man ved 6 måneders alderen godt kan udfase amningen om natten. Og det kan I jo nok godt regne ud, at jeg synes lyder tiltalende. ;) Men hvordan gør man lige det i praksis, når barnet vågner op og brokker sig, indtil hun får mad, men ikke vil have vand? Calling all mamas out there…

P.S. Husk forresten at se, hvad Mette Marie gemmer i julekalenderen i dag.