printer-hphp-miniprinter-sprockethp-sprocket-mini-printer

Da Lily blev døbt havde vi investeret i et polaroid kamera og det havde vi virkelig stor glæde af. Desværre gik kameraet i stykker på dagen og jeg har siden da overvejet, om jeg skulle købe et nyt, indtil jeg fik øjnene op for en yderst smart og sjov lille dims. Den er fra HP, hedder “Sprocket” og jeg har fået mulighed for at udlodde den (inklusiv printer-ark) til to heldige vindere i dagens kalenderlåge.

Det er en miniprinter på størrelse med en smartphone, som man nemt kan have med i lommen. Via app’en “Sprocket” kan man printe sine yndlingsbilleder fra kamerarullen og sociale medier på ca. 30 sekunder. Det er ikke samme kvalitet, som den anden HP printer, jeg bloggede om forleden, men svarer til et normalt polaroid kamera, vil jeg sige. Billederne bliver super fine og fungerer tilmed som klistermærker, så man kan klistre dem op, hvis man ønsker det. Man kan i app’en også tilføje rammer, stickers og filtre. Derudover kan man også skrive og tegne på billederne, før man printer dem.

Jeg forestiller mig, at det f.eks. kunne være hyggeligt at bruge dem som bordkort til fest, hænge dem på køleskabet eller en snor som HER eller skrive “TILLYKKE” på et billede og sætte det i et fødselsdagskort i stedet for et flag. Der er mange muligheder. I det hele taget synes jeg, at der er noget mega hyggeligt ved at kunne printe billeder “in the moment” og have mulighed for at forære dem væk i øjeblikket.

Hvordan deltager man? For at deltage i konkurrencen skal man blot “like” mit billede på Instagram, som er magen til billedet ovenfor, og derudover følge mig og Mette Marie på Instagram. Vinderne bliver udnævnt lige efter jul. Pøj pøj! :) P.S. Hvis I ikke kan vente, eller mangler en sidste julegave, kan printeren også købes HER.

Indlægget er sponsoreret af HP