done

Længere nede kan I deltage i konkurrencen 

For noget nær 10 år siden gav Christoffers tante mig en miniversion af den populære Advanced Night Repair fra Estée Lauder. Serumklassikeren der overgår dem alle. Det må siges at være toppen af kransekagen inden for hudpleje – hvis det var en håndtaske, ville den være på lige fod med en Chanel. ;) Jeg var studerende, da jeg fik den foræret, men jeg blev så glad for den, at jeg sparede op til en ny, da den var brugt op og den har figureret i mit badeværelsesskab med jævne mellemrum lige siden.

night-repair-estee-lauder

Det er dejligt og vigtigt med selvforkælelse og det er lige præcis den følelse jeg får, når jeg bruger dette serum om aftenen. Specielt efter et langt, varmt bad. Den er så lækker i konsistensen og efterlader huden gennemfugtet, glansfuld og blød. Efter bare nogle dages brug føles huden klarere og mere jævn. Strammere faktisk. :) Hvilket mit 30-årige jeg efterhånden synes tiltalende. Den er samtidig drøj i brug og holder længe, da et par dråber per gang er rigeligt.

Apropos selvforkælelse så kan jeg løfte sløret for en rigtig dejlig giveaway, som netop styrker den følelse… Lyder kombinationen af Estée Lauder og yoga ikke meget godt i jeres ører? :) Så læs med videre…

estee-lauder-serum estee-lauder-konkurrence

D. 7. februar afholder Estée Lauder et beauty yoga event kl. 17-19 i The Lab i København. Først vil de fortælle om netop den bedstsælgende Advanced Night Repair og derefter er der beauty yoga-undervisning af den dygtige journalist, forfatter, skønhedsekspert og yoga-instruktør Anne Absalonsen. Der vil være juices og snacks, konkurrencer og med hjem får man en goodiebag med egen Estée Lauder yoga-måtte og full-size Estée Lauder produkter til en værdi over 1000 kr. Lyder det ikke tiltalende?

Jeg skal selv deltage i eventet og har fået lov til at udlodde billetter til 3 af jer dejlige læsere, som hver især må tage en ledsager med. For at deltage skal I blot smide en kommentar til dette indlæg. Jeg glæder mig til at møde nogen af jer til en fabelagtig aften med beauty, yoga og snacks. :) Vinderne findes d. 27. januar og får direkte besked.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Estée Lauder