schoolscholl-fodfil

SPONSORED BY SCHOLL

Nu har jeg efterhånden testet den nye fodfil fra Scholl i et par uger og mine fusser er blødere, end de har været i mange måneder. ;) Så nu kan foråret bare komme an. Den kan som sagt tåle vand og er virkelig genial at have liggende i badet. Det er bare meget nemmere at få bugt med tørre hæle, når de er blevet blødgjorte af vandet i bruseren.

I samarbejde med Scholl har jeg fået lov til at udlodde den elektroniske fodfil sammen med to andre nye produkter i “Velvet Smooth” serien; et blødgørende fodbad og en lækker dagcreme til fødderne. Det eneste I skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar med jeres navn i dette indlæg. Konkurrencen kører til og med mandag d. 22. februar og tirsdag d. 23. kårer jeg vinderen. ;)

blog, københavn, high-street

I have tested the new foot file from Scholl in a few weeks now and my feet are softer than they have been for many months. ;) As I mentioned earlier, it can withstand water and is brilliant to have in the shower. It’s just much easier to get to grips with dry heels when they have been softened by the water in the shower.

In collaboration with Scholl I have the fortune ti give away the new electronic foot file, along with two other new products in the “Velvet Smooth” series; a softening foot bath and a delicious day cream for the feet. The only thing you need to do to participate is to throw a comment with your name in this post. The giveaway runs until Monday, the 22nd of February and Tuesday the 23rd, the winner will be announced. ;)