god-foundationcushion-foundation-loreal-paris

SPONSORERET AF L’ORÉAL PARIS

Det anderledes ”cushion” format er et nyt koncept, som er opstået i Asien og det er også herfra, at L’Oréal Paris har fundet inspiration til deres nye Nude Magique Cushion Foundation. Jeg synes personligt, det er virkelig genialt, at man har alt i én pakke – både foundation, applikator og spejl. Jeg rejser forholdsvis ofte og til det formål er den virkelig genial at have med. Den fylder nærmest ingenting og man behøver ikke at have andet med udover en mascara, en rouge og en læbepomade/lipgloss. Desuden behøver man ikke bekymre sig for, at ens foundation får overtryk i flyet og flyder over, da den er inde i en svamp og derfor ikke kan løbe ud.

Som jeg tidligere har nævnt var vi fire bloggere fra Skandinavien, der var med til at skyde den nye Nude Magique Cushion kampagne for L’Oréal Paris. Nu kan jeg endelig afsløre vores fælles video, som jeg skød I Stockholm tilbage i December måned sammen med Emilie, Janni og Annika. Jeg håber, I kan lide den. :) God eftermiddag til jer alle.

blog, københavn, high-streetThe unique “cushion” format is a new concept that has arisen in Asia and it is also here that L’Oréal Paris have found inspiration for their new Nude Magique Cushion Foundation. I personally think it’s really awesome that you have everything in one package – both foundation, applicator and mirror. I travel fairly often and it’s brilliant for that occasion. It takes almost no storage in your bag and you don’t need to bring anything else besides a mascara, a blush and a lip balm/lip gloss.

As I previously mentioned, we were four bloggers from Scandinavia, who we’re shooting the new Nude Magique Cushion campaign for L’Oréal Paris. Now I can finally reveal the video with all four of us that I shot in Stockholm back in December with EmilieJanni and Annika. I hope you like it. :) I wish you all a lovely afternoon.

[youtube width=”750″ height=”440″]https://youtu.be/2JtMmTMe354[/youtube]