boozt-rabatkode

Reklame links: 1. Nelly/HER, 2. Ganni/HER, 3. Esprit/HER, 4. Ellos/HER, 5. Custommade/HER, 6. Jane Kønig/HER, 7. Ellos/HER, 8. Ellos/HER, 9. Part Two/HER, 10. Ellos/HER, 11. Stine Goya/HER, 12. Other Stories/HER, 13. Ellos/HER, 14. Flattered/HER, 15. Ellos/HER

Solen skinner og de lover 20 grader i denne uge, juhuuu! Så nu kan vi snart indvie forårsgarderoben. Bliver man ikke bare i godt humør af alle de dejlige farver? Jeg glæder mig virkelig til at kunne hoppe i fint forårstøj – sidste år havde jeg en stor bule på maven, så det begrænsede udvalget lidt. :) Jeg overvejer stærkt at klikke denne fine kjole hjem, som efter min mening både egner sig til hverdag og fest. En af disse nederdele, må også gerne finde vej til min garderobe. Samtidig kunne jeg virkelig godt bruge en denimjakke som denne – det er nemlig en rigtig fin erstatning til læderjakken. Er der noget, I har i kikkerten i øjeblikket? Del endelig…