estee-lauderestee-lauder-double-wear

God eftermiddag, allesammen. Er I ude og nyde forårssolen? Lily og jeg er blevet forkølede, så vi har brugt det meste af formiddagen indendøre, men jeg tror, vi skal ud og luftes inden længe. ;) Hun har ikke sovet særlig meget i nat, fordi hun ikke kunne trække vejret gennem næsen, hostede og græd, så vi er lidt trætte, gaaab…

Jeg har den seneste måneds tid testet en ny foundation fra Estée Lauder ved navn Double Wear Stay-in-Place Makeup. Den har virkelig været til nytte på dage som disse med for lidt søvn og mørke rande under øjnene, haha… Jeg synes, der er kæmpe forskel på foundations og har gennem årene testet en hel del. Der er også stor forskel på, hvad man går efter i forhold til dækkeevne, shine, solfaktor, osv.

estee-lauder-foundation-double-wear

Jeg er helt klart til det naturlige makeup look og selvom denne “Double Wear” foundation er mere dækkende og “tungere”, end hvad jeg før har været vant til, ser det ganske naturligt ud og man føler sig ikke “malet”. Den er nem at påføre, blender hurtigt ind i huden og så holder den virkelig længe. Den føles ikke særlig tyk, selvom den skjuler både farveforskelle og pigmentforandringer i huden rigtig godt.

Den kommer i hele 46 nuancer, så det burde være muligt, at finde én der passer spot on. I alle stormagasiner som f.eks. Illum kan man gå forbi Estée Lauder og få bestemt sin hudtone ved hjælp af deres såkaldte iMatch tool. Den scanner huden, finder den perfekte farve og det er tilmed helt gratis.

before-after

Jeg tænkte, I nok ville synes, det var sjovt at se et før og efter billede af min “Double Wear” foundation i brug. Til venstre har jeg intet på huden og til højre kun foundation. Kan I se forskellen? ;)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Estée Lauder