Har du sovet godt? Både ja og nej… Jeg gik først i seng kl. 04, fordi jeg var kommet bagud med min email indbakke. Siden Thailand har indbakken vokset sig større og større og hængt som en sort sky og hovedet. Nu fik jeg endelig arbejdet mig igennem en stor del, aaah! Lily sov til halv otte, men jeg føler mig faktisk overraskende frisk. Trætheden rammer nok senere, haha…

tshirt-logoshoes-and-spaghetti

Hvad har du på i dag? Ret afslappet outfit i form af boyfriend jeans og min nye T-shirt fra H&M. Faldt for skriften, haha… Elsker både sko og al slags spaghetti, så den måtte jeg eje. Og så har jeg make-up på for første gang i flere dage, haha… Det er tiltrængt efter kun 3,5 timers søvn.

Dagens planer? Jeg skal have lavet et indlæg mere (vil nemlig vise jer vores nye sofa, juhu), besvaret resten af de mails, som jeg ikke nåede i nat og forhåbentlig også nå at pakke og sende alle de 37 ordrer, som I lagde på Tictail i går. Det er altså helt vildt, at det gik så stærkt. :) Christoffer er sammen med Lily det meste af dagen i dag, men når hun vågner fra eftermiddagslur, har vi planer om at tage en tur på legeplads alle tre. Som jeg har været inde på før, er det virkelig svært for mig at balancere arbejde og barsel. Jeg vil jo ikke gå glip af tid med Lily, men samtidig har jeg også et job, der skal passes… Og jeg brænder også for den del. SÅ svær balance!

kusiner

Hvad ser du frem til i dag? At min søster, niece og nevø kommer til middag i aften – min svoger arbejder meget af ugen i Oslo, så det er kun de tre, der kommer til spisning. De bor kun et par gader fra os, så vi ses ret ofte. De var til overnatning forleden og vi lagde madrasser, dyner og tæpper i hele stuen. Totalt hyggeligt. Det er virkelig dejligt at have dem så tæt og det ville være noget af det sværeste ved at flytte ud af byen, som vi taler lidt om… På et tidspunkt. Måske. Hvis vi tør…. :)

lilymusen

Ellers noget nyt? Ja, Lily bliver 10 måneder i dag! <3 Det er altså helt vildt, at hun er så stor nu. Og så alligevel ret lille stadigvæk. Vi har sunget fødselsdagssang for hende her til morgen, hihi… Man må jo fejre selv de små ting, ikke? :) Der er virkelig sket meget med hendes udvikling de sidste par uger. Hun kravler afsted, rejser sig op og går langs sofaen, sofabordet og hvor hun ellers kan holde fast, har fået to små nuttede tænder og så har hun virkelig fået sin egen mening. Jeg elsker at være hendes mor. Min lille grinebider.