estee-lauderestee-lauder-foundationestee-lauder-double-wear

{  Find en rabatkode længere nede  }

Bonjour fra Paris. <3 Turen lakker allerede mod enden, da vi flyver hjem sent i aften. Det har været så dejligt at være afsted – vi har set og oplevet en hel masse og travet byen tynd, da vejret virkelig har været med os – i dag er den køligste dag og her er lidt overskyet, men stadig mildt og rart.

Kan I huske den nye “Double Wear” foundation fra Estée Lauder, jeg fortalte om for et par uger siden? Den har jeg med her i Paris. Den har været super god til en storbyferie som denne, hvor vi har været på farten hele dagen. Jeg synes nemlig, den bliver siddende, hvor den skal hele dagen igennem.

Èn af jer nævnte sidst, at hun ofte brugte den til fest. Jeg synes også, den ville være oplagt til netop dette formål, da det er en foundation med høj dækkeevne, men samtidig er den også god til hverdag, da den virkelig holder godt og samtidig ser naturlig ud. Det har været rigtig rart for mig bare at kunne tage den på om morgenen her i Paris og vidst at den også så pæn ud hen under aftenen. Derudover har den indbygget solfaktor, så jeg ikke har skulle tænke på solcreme, når vi har været ude i så mange timer i streg.

RABATKODER: Hvis I skulle have lyst til at prøve den eller andre produkter fra Estée Lauder, har jeg en rigtig dejlig nyhed. Jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer, hvor I kan få procenter på hele deres webshop HER. I kan få 15% rabat ved køb over 550 kr med koden “GAVE1″ og 25% rabat ved køb over 750 kr. med koden GAVE2”. Jeg håber, I kan få gavn af dem – de gælder indtil på lørdag d. 28. april. ;)