baby-girlparis-springsakuraspring-in-parissakura-paris

God formiddag og glædelig mandag. Har I haft en dejlig weekend? Måske været sammen med jeres aller kæreste? Gået tur i det gode vejr? Spist morgenmad på sengen? :) Vi har nydt de første dage her i Paris og har simpelthen været så heldige med vejret. I weekenden var det nær 30 grader, aaah…

Vi har været her en hel del gange før og der er noget virkelig rart ved, at man kender byen en smule og har set alle seværdigheder i forvejen, så man bare kan slentre rundt, nyde stemningen og se på mennesker. I går gik vi tur omkring Notre Dame og stødte på en hel masse kirsebærtræer, der var ved at afblomstre, så der lå lyserøde blade spredt ud over hele pladsen.

Jeg satte Lily ned i det lyserøde “konfetti” og hun syntes simpelthen, at det var SÅ spændende. Hun smilede, grinede og kastede det op i luften, så det dryssede ned i hovedet på hende selv. Da vi tog hende op igen efter et godt stykke tid, begyndte hun at græde, fordi hun bare gerne ville blive ved, haha… Så sødt. I dag skal vi rundt og kigge lidt butikker. Hvis I har nogen, I kan anbefale, må I endelig ikke holde jer tilbage. ;) Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig start på ugen.