paris-eiffel-tower

Familiefoto ♡

4l3a9202

En af mine yndlingsparker i Paris, Jardin du Luxembourg

4l3a9221

Lily synes det er en fest, når hun får lov at sidde her ;)

4l3a8990

Notre Dame

4l3a9170

En ny yndlingsbutik – jeg skal til at klippe en vlog sammen, hvor jeg blandt andet viser jer dette sted. Stay tuned ;)

4l3a9004

Min lille søde Lily. Jeg overvejer at lave et indlæg omkring storbyferie med baby. Er der stemning for det?

Vi er hjemme igen fra Paris og sikke en dejlig tur, det har været. Jeg drømmer allerede om endnu et smut derned inden længe – specielt fordi det virker som om, at hele mit Insta feed er taget til Paris, efter vi er kommet hjem, haha… Så kan man ikke andet end at længes tilbage igen. Her er lidt blandede stemningsbilleder fra turen. Vi optog også en vlog undervejs, som jeg skal have klippet sammen. Christoffer er dog lige taget afsted på kanotur med en flok venner, så jeg har hænderne fulde med Lily, men den kommer forhåbentlig ud en af de kommende dage. Wish me luck. ;) Glædelig weekend til jer alle.