trenchcoatchanel-boytrench-coatparis-picture-spot

Da jeg gik i gymnasiet for ca. 10 år siden (gisp, tiden flyver!), var trenchcoats virkelig moderne. Jeg har altid haft et godt øje til dem, så det passer mig glimrende, at de er kommet tilbage i modebilledet igen. Jeg har netop købt denne fine gammelrosa sag, som jeg indviede i de parisiske gader. Jeg synes, at farven går rigtig godt sammen med denim, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg hopper i denne kombination.

Vi fandt dette fine lille spot, da vi var på vej hen til Eiffeltårnet. Christoffer øjnende muligheden for at tage et par outfitbilleder med den fine baggrund og mens vi skød dem, blev der nærmest kø for at tage billeder netop her. Der stod tre andre par med store spejlreflekskameraer og ventede på, det blev deres tur – uden tivl andre influencere. Præcis denne gade er åbenbart et ret populært sted at tage billeder, har jeg også efterfølgende erfaret på Instagram, haha… ;) Det var lidt sjovt at opleve.

Reklame links: 1. New Look HER, 2. Calvin Klein HER, 3. mit design for Markberg HER, 4. Modström HER, 5. Other Stories HER

outfit