4l3a90124l3a90164l3a9056

SEASON  – rigtig lækkert sted til brunch eller frokost. Når det er godt vejr, åbner de vinduerne op, så man nærmest sidder i vindueskarmene. Rigtig hyggeligt og lys og lækker indretning. Alt på kortet lød super lækkert, så vi næsten fik lyst til at prøve det hele.

4l3a9083le-brabant4l3a9092

Le Brebant – super lækker restaurant med den flotteste indretning. Mange hænger ud her om aftenen, drikker drinks og spiser middag. En anelse til den dyre side i forhold til mange andre restauranter, men klart et besøg værd. Vi fik pasta med svampe og flødesauce, mums… De er dog mest kendt for deres fiskeretter.

4l3a9125peonies-cafe4l3a9154

PEONIES – En virkelig hyggelig café, som også er en blomsterbutik. Maden er så lækker og fint pyntet med friske blomster, selvfølgelig. ;) Og så er det hele vegetarisk. Det er et ret lille sted og det virker meget hjemligt – der er helt klart kælet for detaljen. De serverer også hjemmelavet kage.

Der er simpelthen så mange gode og hyggelige spisesteder i Paris og her er tre styks, som vi besøgte under vores ophold i sidste uge. De er alle tre virkelig anbefalelsesværdige på hver sin måde. Jeg ved ikke, om I har set det, men på Instagram har jeg også anbefalet et pizzeria, som serverer de bedste pizzaer, jeg nogensinde har smagt. Det lå lige ved siden af vores hotel og var så småt, at vi først lagde mærke til det på tredjedagen. Det er helt klart også et besøg værd! Se hvilket jeg taler om HER. Jeg håber, I kan få gavn af anbefalingerne, hvis I selv skal til Paris.