Indlægget indeholder reklame links

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. H&M/HER, 4. H&M/HER, 5. H&M/HER, 6. H&M/HER, 7. & Other Stories/HER, 8. Ellos/HER, 9. Asos/HER

Det er vores sidste ferieuge og på mandag starter børnene igen i institutioner. Som I måske har set på både Instagram og lidt her på bloggen, har dagene stået på en masse hyggelige udflugter til blandt andet Hundested, Helsingør, Hillerød, Rågeleje og Dyrehaven. Det er så dejligt at komme lidt ud og jeg synes, at det er oplevelserne ude af huset, som man ofte husker bedst – selvom en hyggedag hjemme også kan være dejligt. Så vi har forsøgt at udnytte tiden bedst muligt og se dele af Nordsjælland, som vi ikke har besøgt længe. Danmark har altså mange skønne steder at byde på.

Jeg glæder mig nu også lidt til at komme ordentligt igang med mit arbejde om en uges tid og få produceret en masse spændende indhold til jer, men indtil da vil jeg nyde ugen sammen os fire. Den sidste tid inden Christoffer starter på arbejde igen og hverdagen sætter ind. I morgen skal vi i sommerhus hos nogle gode venner og jeg drømmer om at pakke alle de ting, som I ser ovenfor – lidt lun strik, en pæn jakke, blødt tøj, sommerkjoler og gode sneakers. :) Kan I have en skøn start på ugen.