baby-clothes

Da jeg opdagede, at jeg var gravid, fandt jeg noget af Lilys gamle tøj frem i de helt små størrelser, som i farverne passer til begge køn. På den måde blev det for mig mere virkeligt, at vi skulle have endnu et barn. Det er så hyggeligt at tænke tilbage på den første tid med Lily i det tøj og forestille sig vores kommende barn i det samme. ♥

Det er ret vildt at forestille sig, snart at skulle være mor til to. At vi får et nyt lille familiemedlem. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt. Der dukkede samtidig en masse nye tanker op, som jeg ikke havde set komme, da testen viste to streger… Jeg skulle lige vænne mig til tanken om, at Lily nu skal dele opmærksomheden med en anden. At hun måske aldrig vil kunne huske, at have været enebarn. Var det nu for tidligt?

Vi har længe talt om, at vi gerne ville have børn med få års forskel, for at de kunne få mest mulig glæde af hinanden. Det var derfor helt planlagt, så jeg var egentlig lidt overrasket over, at tankerne dukkede op. Jeg havde dog ikke forventet, at det gik så stærkt med at blive gravid anden gang og alligevel var det jo netop det, som vi håbede. Det var en blandet følelse af både at være enormt lykkelig og samtidig have skrupler over, om det nu alligevel var det bedste for Lily i den alder.

I det hele taget kørte der mange tanker rundt i hovedet på mig de første tidlige uger… “Kan man mon elske nummer to lige så meget som nummer et?”. Min mor siger, at hjertet bare udvider sig og jeg ikke skal bekymre mig. Jeg tror, at hun har ret og det er også ved at falde på plads det hele. ♥ Kan nogen af jer genkende disse tanker?