sofa-veloursengelamperwalk-in-closetbabyvaerelsekitchen

“Hvad gør I så med lejligheden?” er et af de spørgsmål, jeg har modtaget rigtig ofte, efter jeg afslørede, at vi skal være forældre igen. Jeg kan godt forstå, at I spørger, for jeg har længe talt om at flytte. Om at vi gerne ville finde noget større, men at vi ikke havde travlt… Jeg må indrømme, at vi er begyndt at få lidt mere “travlt” med at lede efter ny bolig, efter vi fandt ud af, at vi snart bliver fire. Vi kan sagtens være i lejligheden – den er trods alt 90kvm og børnene kunne sagtens dele værelse i nogle år, men det ville da være dejligt med en smule mere plads og et ekstra værelse, hvis muligheden byder sig.

Vi er bare blevet i syv sind, om vi har lyst til at flytte ud af byen. I sommer var jeg stensikker på, at vi skulle have et hus og en have. Det virkede SÅ indbydende, når vi besøgte familie og venner med have, grill på terrassen og hyggesnak under åben himmel til langt ud på natten. I de køligere måneder nyder vi dog virkelig at bo i byen. Alt er virkelig lige om hjørnet og der er altid liv og god stemning. Vi har både Netto, vuggestuen, byens bedste bager, caféer, butikker, busstoppested og station kun få hundrede meter fra vores lejlighed. Fælledparken er lige om hjørnet, hvor vi holder picnic om sommeren og det samme er svømmehallen, hvor vi går til babysvømning med Lily. Jeg kan hente pakker hos kiosken, som vitterlig er vores nabo. Det tager kun 10 minutter at cykle til Kongens Nytorv. Alt er SÅ nemt herinde. Vi behøver ikke køre til noget som helst – kun når vi skal besøge familie og venner uden for byen. Det bedste ved det hele er, at min storesøster og hendes lille familie bor tre gader væk. ♥

Det er sådan et svært valg… For det ikke skal være løgn, var vi ude og kigge på et hus i går. Et rigtig fint hus faktisk. Jeg blev en smule forelsket og det samme gjorde Christoffer. :) Det ligger ikke langt fra København, men er alligevel noget HELT andet end at bo i byen. Det ligger på en stille villavej med en dejlig have. Det var så lyst og lækkert og lige til at flytte ind i… Tanken om at børnene kan lege i haven, at invitere familie og venner på grill om sommeren eller bare det at kunne lære Lily at cykle ude på vejen, taler virkelig for at flytte ud af byen. Vi har det seneste år været ude og se tre huse uden for byen og to lejligheder i København. Huset i dag var klart det fineste og mest indbydende.

Men ville vi trives med at bo i hus? Ville jeg kunne trives med det? Jeg arbejder jo hjemme de fleste dage og jeg er lidt bange for, om det simpelthen ville blive for kedeligt, at sidde alene hjemme en hel dag, uden summen fra bylivet, uden mennesker der tusser rundt uden for mit vindue, uden muligheden for at gå ned på en café eller spontant mødes med en veninde eller kollega. Vi kan simpelthen ikke finde ud af det. Det er sådan et svært og stort valg at tage… Kom endelig med input, hvis I har stået i lignende situation eller kan relatere til disse tanker… :)