Hvis I har set min seneste vlog, ved I også, hvad jeg fik i julegave af Christoffer – en heldagsdate. ♥ Han havde både sat en dato og fået arrangeret at få Lily passet hos svigerforældrene. Det hele fandt sted i går og efter vi havde sat Lily af i Rungsted, satte vi kursen mod Wulff og Konstali i Hellerup.

brunch-hellerupwulff-konstali-hellerupbrunch-koebenhavn

Her spiste vi den lækreste brunch, hvor man vælger mellem fem eller syv små retter. Det var ikke første gang, vi var der, men det bliver bestemt heller ikke sidste. Det er bare en sikker vinder hver gang. :)

movie-housemovie-house-hellerupmovie-house-biograf

Derefter gik vi 300 meter ned af vejen til den nye biograf Movie House i Hellerup. Den vildeste biograf, jeg nogensinde har prøvet. :) Sæderne kan køres ned og benstøtter op, så man nærmest ligger ned og ser film. Det er så luksus! Derudover er der de sødeste små lamper på bordene i hele salen. Vi var inde og se “Ternet Ninja” af Anders Matthesen – den var virkelig sød og sjov og kan klart anbefales.

shopping-copenhagen

Efterfølgende havde Christoffer arrangeret, at vi skulle ind og shoppe… Jeg fik købt et par søde hårspænder, som jeg tog på samme aften, en neglelak og et par ting til Lily, men ellers gik vi bare rundt og snusede og på opdagelse i de små gader, hvor vi ikke kommer så ofte.

cafe-nordenvarm-chokolade

Næste stop på programmet var Café Norden midt på Strøget, hvor vi fik varm kakao. Det bedste ved den kolde tid. :)

date-night-ideerveve-restaurantveve-kiin-kiinhusbandkiin-kiin-veverestaurant-veve

Efter lige at have været hjemme og skifte tøj, tog vi på Restaurant VeVe. Det var virkelig prikken over i’et på daten – ej, hvor var det hyggeligt. Det er en vegetarisk restaurant i kæden Kiin Kiin. Vi fik syv retter serveret på de mest specielle måder og det hele var virkelig lækkert. Vi kunne nærmest rulle hjem, haha… De havde endda en juicemenu til alle retterne, hvis man ikke drikker vin. Ret perfekt når man er gravid. ;)

Det var sådan en hyggelig dag bare os to og Christoffer havde planlagt det hele så godt. Det var første gang, siden vi fik Lily, at vi var alene bare os to et helt døgn uden at skulle til bryllup, fest eller lignende. Selvom vi glæder os til at hente Lily om lidt, og har savnet hende, var det også virkelig dejligt med lidt alenetid for bare en enkelt dag. ♥ God søndag, allesammen.