1. Nu hvor vi har købt hus, handler mange af de billeder jeg gemmer fra Instagram om indretning. Jeg er helt skudt i dette smukke spisebord spottet hos @louisehjortdesign, som i øvrigt har en super fin Instagramprofil omkring interiør. Bordet har jeg fundet ud af er fra belgiske @nathaliedeboel.

2. Forleden faldt jeg over en opskrift på vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos hos @stinnagm. Vi lavede den selv i forgårs og den smagte simpelthen SÅ godt. Jeg kan varmt anbefale jer at prøve opskriften selv – find den HER. Vi fandt selv på også at tilføje en dåse flåede tomater og lidt grøntsagsbouillon – så lækkert! :)

3. Jeg har stadig en lille sweater liggende, som jeg skal have strikket færdig til Louis, inden han vokser ud af den, hihi… Men når den er færdig, kunne jeg godt overveje at springe ud i at lave denne fine sweater fra @myfavouritethings.knitwear i “bouclé” garn. Simpelthen så lækker og vamset.

4. Lily taler meget om, at hun ønsker sig en “stor pige cykel” med pedaler og vi har umiddelbart denne fine sag med tilhørende cykelhjelm i kikkerten, som jeg faldt over på Instagram forleden. Den ser simpelthen så fin ud og den søde grønlige nuance er også en farve, som Louis sagtens kan arve, når Lily engang skal op til næste størrelse. :) Den er fra @veloretti fra Amsterdam.

5. Vi skal have ny sofa, når vi flytter og jeg er gået på jagt efter én, som er lidt flyder-agtig i udtrykket. Med to små børn, vil jeg gerne have, at vi får en sofa, som er hyggelig og rar at sidde og putte i. Jeg har et par stykker fra @hemdesigners i kikkerten som den på billedet her. De laver mange fine “flydere”, synes jeg.

6.@steffystyle er dygtig til at sammensætte helt minimalistiske og klassiske outfits og med dette lækre look giver hun mig lyst til at investere i en lignende lang strikcardigan. :)

7. @micadeli_ har én af de danske madprofiler, som jeg holder allermest af at følge som inspiration til lækre vegetariske retter. Hun er simpelthen så kreativ. Se f.eks. disse græskarnuggets! Dem vil jeg prøve at lave inden længe. Mums. Find opskriften HER.

8. Fin og nem frisure til langt hår spottet hos @clairerose. :) Jeg lavede selv lidt ala den samme opsætning samme HER i 2015 – bare med flet.

9. @kinneandersen har også en utrolig fin Instagramprofil, når det handler om indretning. Hun bor på Østerbro i et charmerende hus i flere etager og har sådan et fint og hyggeligt hjem. Jeg er blandt andet vild med udtrykket og stemningen i hendes kælder. Vi skal selv renovere kælder i vores nye hus, så dette billede er gemt som inspiration.