4l3a5354

…Dagen hvor vi skal til scanning og have svar på de blodprøver, jeg fik taget i sidste uge, så vi kan finde ud af, hvordan lille blop har det inde i babybulen. Vi var jo til 20-ugers scanning i sidste uge, hvor de så, at babys tarme lyste op – såkaldte ekkogene tarme. Jeg skrev et indlæg om det HER, hvis I vil læse mere om, hvad det handler om. De ekkogene tarme kan være alt fra kromosomfejl til en tidligere virusinfektion, jeg har haft eller være opstået uden forklaring eller betydning.

Dagen efter scanningen blev Lily syg med omgangssyge og et par dage efter fik Christoffer det også. For ikke at smitte mig, har han været så sød at sove på sofaen i fem dage – jeg skulle nødig have en ny virus lige inden scanningen. Det har været nogle lidt hårde dage, må jeg indrømme… Jeg er meget spændt og nervøs for at få svar og selvom jeg virkelig har forsøgt at tænke positive tanker, har det fyldt mit hovede den sidste uges tid. Tak for alle jeres krydsede fingre – jeg håber sådan at baby er sund og rask.