frigilianafrigiliana-spain

Byen Frigiliana eller “den hvide by”, som den også kaldes.

manuka-cafe-marbellamanuka-marbella

Vi spiste på den hyggeligste lille café i Marbella i går ved navn “Manuka”. De havde mange plantebaserede retter på menukortet.

old-town-marbellablack-dress

Til de af jer der spurgte til min kjole på Instagram i går – jeg har købt den på Asos HER (reklame link). Den er så rar at have på. Den er ikke lavet til gravide, men går fint til den størrelse babybule, jeg har i øjeblikket. Jeg hæfter den bare under maven med en lille sikkerhedsnål på indersiden af kjolen, da den voksende mave hurtigt får den til at skille på midten. ;)

marbella-spanienmarbella-beachmarbella-havn

Her er simpelthen så dejligt i Marbella. I forgårs besøgte vi byen, Frigiliana, som ligger 1,5 times kørsel fra Marbella. Den er udnævnt til at være den smukkeste i Andalucien og det forstår man godt. Den var simpelthen så charmerende og velholdt. I går vandrede vi Marbella tynd uden rigtig at have nogen planer og endte i den gamle bydel. En virkelig hyggelig lille lomme i Marbella fyldt med grønne altaner, en masse venlige lokale og små fortovscaféer og restauranter, som lå side om side i de smalle gader. Jeg er allerede ret forelsket i Sydspanien. :) I dag tager vi et smut til Puerto Banús. Kan I have en rigtig dejlig onsdag.