himmelsengpyjamasWOKE UP IN THIS DREAM BED

Godmorgen her fra Marrakech. Jeg har sovet som en sten i denne drøm af en seng. ;) Nu vil vi hoppe i tøjet og tage på opdagelse i den såkaldte Souk, som er et enormt marked fyldt med gulvtæpper, keramik, lædervarer og krydderier. Man bliver seriøst væk HELE tiden hernede. Gaderne er bygget op som én stor labyrint uden gadenavne eller skilte. Det er virkelig umuligt at finde rundt. ;) Haha… Wish us luck.

blog, københavn, high-street

Good morning from Marrakech. I have slept like a baby in this dream bed all night. :) Now we will put on some clothes and go explore the so-called Souk which is a huge market filled with rugs, ceramics, leather items and spices. You seriously get lost ALL the time in Marrakech. The streets are like one big maze without any signs or street names. It’s impossible to find your way around, haha… Wish us luck ;)