easy-hairdo

Find en guide HER

messy-ponytail

Find en guide HER

fest-frisure-nem

Find en guide HER

10

Find en guide HER

fletning

Find en guide HER

Julen nærmer sig og selvom de fleste julefrokoster er aflyst, får vi trods alt en juleaften – måske et lidt mindre set-up, end hvad mange af os er vant til, men det er også helt okay. Jul – det bliver det alligevel. :) I den forbindelse tænkte jeg, at I måske kunne bruge lidt inspiration til at sætte en sød frisure d. 24. december. Her er derfor fem fine opsætninger, som jeg har delt tidligere. Jeg havde engang et koncept ved navn “Fredagsfrisure”, hvor jeg hver fredag delte inspiration til en nem frisure – jeg har tænkt lidt på, om jeg skal tage konceptet op igen. Dog ikke hver fredag, men engang imellem, når det lige passer ind – måske som et videoformat på Instagram?! I må sige, hvis det har interesse. :) Hav en dejlig søndag aften.