hold-blomster-friske-i-lang-tid

Jeg har postet denne guide tidligere, men da den har været temmelig populær og I er kommet mange nye læsere til siden, tillader jeg mig at dele den igen. ;) Jeg elsker virkelig friske blomster. Det gør mig i godt humør, at have en fin buket stående i lejligheden. Det eneste minus ved de afskårne blomster er, at de ofte ikke holder så længe. Jeg har dog med tiden fundet nogle løsninger, der gør, at man næsten kan fordoble deres levetid, hvis man passer dem rigtigt. Jeg fik forleden en buket af en veninde, som holdt i næsten tre uger. Hvor længe de holder, afhænger selvfølgelig også af, hvilke blomster der er tale om, men man kan gøre meget for at passe på dem, så man kan nyde dem længe. Jeg håber, I kan bruge mine tips. Er der I noget, I vil tilføje? :)

blomster, friske blomster, blomster buket, få blomster til at holde længe, fresh flowers, flowers, tips on how to make flowers last longer, keep flowers fresh longer