collage

REKLAME LINKS: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. Arket/HER, 4. Arket/HER, 5. Arket/HER, 6. H&M/HER, 7. Arket/HER, 8. Arket/HER, 9. Arket/HER, 10. Filippa K/HER, 11. H&M/HER, 12. H&M/HER, 13. H&M/HER, 14. H&M/HER, 15. H&M/HER, 16. Flattered/HER, 17. H&M/HER, 18. By Malina/HER, 19. Jane Kønig/HER, 20. H&M/HER, 21. H&M/HER, 22. H&M/HER

Det bedste ved efteråret er alt det lune lag på lag, man kan iføre sig. Det kan måske kaldes “hyggesæson” inden for påklædning? :) Dér hvor man kan pakke sig ind i lune striktrøjer, fine frakker og bløde halstørklæder, men stadig på en forholdsvis elegant måde uden at ligne en Michelinmand… – Det kommer vi til senere på året. :) Her er nogle favoritter, jeg er faldet over på det seneste.

Jeg synes, at DENNE blazer fra Arket er mega cool og støvlerne HER fra Flattered er gode klassikere – de passer til det meste, vil jeg sige. Jeg har faktisk selv netop købt bukserne HER fra H&M i den lyse farve og en matchende sweater – det er SÅ lækkert og blødt. Jeg tror ikke, at jeg kommer ud af det i dag, for både Lily og lillebror er blevet super forkølede og vi har alle været vågne tyve gange i nat, så vi tager en dag herhjemme i sofaen med dyner, film, Kleenex og hygge. Inden længe kommer min søde mor forbi og holder os med selskab. :) Jeg vil ønske jer er rigtig dejlig torsdag.