outfits

Jeg var hoppet i frakke fra Oh by Copenhagen Fur, jeans fra Sandro, cardigan fra & Other Stories (reklamelink).

stroeget

Mine to. <3 

rossopomodoro

Vi spiste frokostpizzaer hos Rossopomodoro i Illum. Første gang Lily fik sin egen lille pizza – det var stort. :)

julepynt

Vinduesshopping – Lily ønsker sig sådan cirka det hele i alle legetøjsvinduer. :)

Hej piger. <3 Her er fire hurtige mobilbilleder fra i dag, hvor vi var en tur inde i byen for at bytte noget tøj og tjekke noget keramik ud til en kommende kampagne. Første strøgtur som fire… Det var virkelig hyggeligt med sådan en lille familietur i julepyntede København med frokostpizza og en masse vinduesshopping.

I aften skal jeg i byen for første gang i meget lang tid. Min veninde, Mia, holder fødselsdagsfest på en natklub, så jeg må hellere få støvet danseskoene af… Og måske lige nå en lille lur inden da. Louis holdt mig vågen en hel del i nat, og jeg kom i forvejen alt for sent i seng, så jeg er temmelig flad allerede nu, hvor klokken kun er 17, haha… #momlife. :) Kan I have en dejlig aften hvad enten den skal bruges på dansegulvet, på arbejdet eller hjemme i sofaen.