Endelig kom dagen… Min mini smykkekollektion for NA-KD er netop landet online. <3 Jeg har virkelig glædet mig til i dag og været meget spændt på det hele. Jeg har designet fire styles – et par øreringe, to halskæder og et armbånd. Alle items kan mikses på kryds og tværs og spices op og ned afhængig af anledning. Jeg er gået efter et temmeligt klassisk, minimalistisk og tidløst udtryk og de er derfor også nemme at kombinere med mange andre smykker, som man måtte have derhjemme. F.eks. synes jeg, at det ser ret fint ud at have flere halskæder på i lag. I kan finde hele kollektionen HER. Jeg håber, I kan lide smykkerne og vil tage godt imod dem. Hvis nogen af jer skulle finde på at bestille noget, så tag mig endelig, hvis I viser det på Instagram – jeg vil elske at se det få liv. :) Glædelig torsdag.