TIP: få 5 ugers gratis abonnement hos C More HER

Christoffer og jeg har talt om det mange gange… Skal vi have et fjernsyn i soveværelset? Christoffer er lidt imod det – han synes ikke, at det er nødvendigt og måske også lidt fjollet. På den ene side har jeg det på samme måde og på den anden – hvor kunne det være hyggeligt og rart at se film i sengen med en masse puder i ryggen og når det blev for uhyggeligt, kunne man bare synke længere ned under dynen. :)

Forleden købte vi en himstregims, som kan holde vores iPad og sættes fast på sengen. Så nu føles det næsten, som at have fået tv i soveværelset, men som nemt kan pakkes væk igen. En god middelvej, synes jeg. Det har gjort, at vi på det seneste har set flere film og serier end normalt. Når ellers det er lykkedes os at putte begge børn i rimelig tid eller hvis Lily har sovet hos bedsteforældrene. :) Louis sover som sagt mellem os, men ofte putter vi ham i slyngevuggen, hvor han nemt falder til ro og bærer ham i seng, når vi går i seng.

Vi har den seneste tid benyttet streamingtjenesten C More, som jeg fik kendskab til for halvandet års tid siden. De har et hav af serier og film og er meget nemt at finde rundt i. Jeg synes, at man ofte bruger utrolig lang tid på at vælge film (eller serier), så derfor vil jeg dele et par favoritter med jer til inspiration, som vi/jeg har set for nylig… I øvrigt har jeg været så heldig at indgå en aftale med C More, hvor alle mine læsere kan få 5 ugers gratis abonnement lige HER. Så kan I også prøve det af, hvis det skulle have interesse. :)

Adrift: En film baseret på en sand historie. En ung kvinde og mand mødes, forelsker sig og drager sammen ud på en lang rejse til havs fra Tahiti til San Diego. På åbent hav bliver de udsat for en fuldstændig vandvittig orkan og de må kæmpe for livet… Jeg vil ikke afsløre for meget – bare se den. Den er mega spændende.

Second Act: Jeg så denne, en aften jeg var alene hjemme. Jennifer Lopez spiller en 40-årig kvinde, der har et job i et stormagasin, som hun er rigtig træt af, da hun ikke får den forfremmelse, hun drømte om. En dag bliver alt vendt på hovedet, da hendes gudsøn har “pyntet” på hendes CV og hun bliver kaldt til samtale på et fornemt chefjob, som hun ikke selv har søgt… En hyggelig komedie og en god tøsefilm. :)

Gold Digger: En thrillerserie om en 60-årig kvinde, der forelsker sig i en 36-årig mand. Vi har kun set de første afsnit, men den virker rigtig spændende. I serien stiller man spørgsmålstegn ved, om det er hendes formue, han er ude efter og børnene begynder at grave i hans fortid, hvor der åbenbart skulle dukke mange dystre hemmeligheder op, hvad jeg kan læse mig til. Glæder mig til at se mere af den.

Har I set nogle film eller serier for nylig, som I kan anbefale? :)