Vi laver næsten smoothie hver morgen – enten i en tyk udgave serveret i en skål med forskellig topping eller i en tyndere version i glas. Man bliver lidt afhængig, må jeg indrømme. :) Ligesom når vi laver smoothie is til Lily, så er vi også begyndt at blende hvide bønner, butter beans, frø, kerner, nødder i vores egne. Én af jer spurgte forleden, om man kunne smage bønnerne og helt ærligt – det kan man ikke. Konsistensen bliver bare tykkere, mere cremet og det er en super god måde at få proteiner.

I går på min Instagramstory spurgte jeg, om I ville dele jeres tips til gode og sunde smoothies. Tusind tak for jeres mange gode idéer. Jeg har samlet de opskrifter, som jeg selv synes lød allermest spændende herunder, så I også kan lade jer inspirere. :) Der er ikke mængder på, men man kan nok sjusse sig lidt frem. Jeg har tilføjet ikoner, så det er nogenlunde nemt at overskue. Her kommer de…

P.S. Ikke én ud af de små 300 forslag indeholdt hvide bønner eller butter beans – det skulle I altså prøve. Bare sådan en god håndfuld. :)