Setup 1: beige toner

(Find en konkurrence & rabatkode længere nede)

Jeg er nok ikke den eneste, der har lyst til at lave lidt om derhjemme efter at have brugt så mange timer indendøre de seneste uger. Jeg har blandt andet længe gerne ville ændre vores billedvæg i stuen, da jeg synes, at det gamle setup var en anelse for lyserødt. Jeg synes, at en billedvæg kan ændre udtrykket i hele rummet afhængig af farver og stil… Men hvilket look skal man gå efter? Så svært… :)

Jeg er som sagt ambassadør for Poster Store her i 2020 og i den sammenhæng har jeg fået mulighed for at afprøve forskellige plakater for at se, hvad der passer bedst til vores stue. Jeg valgte tre forskellige setups: 1. i beige toner, der giver et roligt udtryk i stuen, 2. i sort hvid der er lidt mere iøjenfaldende og cool og 3. et grønt touch, der passer godt til vores grønlige sofa.

Setup 2: sort & hvid

KONKURRENCE: Både Christoffer og jeg er meget ubeslutsomme typer, så vi har faktisk ret svært ved at vælge, hvilket setup vi bedst kan lide… Vi synes nemlig, at de kan noget på hver sin måde. Hvad synes I? Smid gerne en kommentar herunder med jeres favorit og hjælp os med at vælge. Samtidig deltager I i konkurrencen om 3 gavekort af 1500 kroner til Poster Store. I kan også deltage på min Instagramprofil – vinderne udtrækkes nemlig blandt kommentarerne på begge medier.

I det hele taget var der svært at udvælge plakaterne til de forskellige setups, for Poster Store har simpelthen så mange fine at vælge imellem – jeg fandt en del inspiration under kategorien “billedvægge” – ikke mindst til hvordan rammerne skulle placeres i forhold til hinanden. Rammerne er i øvrigt fra samme sted.

Setup 3: grønt touch

RABATKODE: med koden “CD30” får I 30% på plakater hos Poster Store indtil d. 30.04.2020 – undtaget på kategorien “Selection”. De lancerer nye posters hver tirsdag, alle plakater er trykt på bæredygtigt papir lokalt i Stockholm og både deres plakater og rammer har meget budgetvenlige priser, hvor alle ligesom kan være med. Jeg håber, I kan bruge tippet, hvis I også har fået lyst til at lave om derhjemme. Jeg finder forresten vinderne af konkurrencen d. 7. april. :) Hav en dejlig dag.

Links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER, 17. HER, 18. HER, 19. HER, 20. HER, 21. HER