Lækre og hurtige pizzaer
En af hofretterne herhjemme er pizza. Men ikke pizza på den helt traditionelle måde. Vi bruger nemlig oftest tortillas som bund – det er nemt, hurtigt og lækkert. Helt perfekt i en travl hverdag, hvor maden ikke skal tage for lang tid, men kan varieres på utallige måder. Så kan man jo servere en frisk salat ved siden af, hvis man har tid og overskud til det.
Tortillas kan holde sig længe, så vi har næsten altid en pakke liggende i skabet og bruger bare de rester, som vi har liggende i køleskabet til topping. Ofte sætter vi små skåle frem med forskelligt fyld og så får Lily lov at lave sin egen – det er ret hyggeligt. Denne gang bestod vores pizzaer af tomatpassata, revet mozarella, kartoffel (skåret i tynde skiver og kogt på forhånd), gedeost, rød peber, valnødder og frisk koriander, mums….
4 comments
Det ser lækkert ud, og ville også lige høre om der snart kommer en ny YouTube video ud. Jeg elsker at se dem
Fra Sofia
jeg er vild med nr. 1 og 6 :-) Og TAK fordi du lige præcis lavede denne trenchcoat guide! Det er så pudsigt, for jeg havde præcis håbet, at du snart ville gøre det, fordi du selv er så super god til trenchcoat og de forskellige looks man kan køre med den som basis. Jeg har endnu ikke turdet kaste mig ud i trenchcoat-køb, men nu er jeg rustet! God dag :-)
Koger i kartoflerne og så skærer dem i skiver eller omvendt? Har prøvet at koge dem i tynde skiver før, og de klisterede bare helt sammen eller gik i stykker 😂🙈
Vi skærer dem i tynde skiver, før vi koger dem. Skyld dem gerne med koldt vand efterfølgende, så de ikke koger videre. Måske du har kogt dem for længe, siden de gik i stykker…