En af hofretterne herhjemme er pizza. Men ikke pizza på den helt traditionelle måde. Vi bruger nemlig oftest tortillas som bund – det er nemt, hurtigt og lækkert. Helt perfekt i en travl hverdag, hvor maden ikke skal tage for lang tid, men kan varieres på utallige måder. Så kan man jo servere en frisk salat ved siden af, hvis man har tid og overskud til det.

Tortillas kan holde sig længe, så vi har næsten altid en pakke liggende i skabet og bruger bare de rester, som vi har liggende i køleskabet til topping. Ofte sætter vi små skåle frem med forskelligt fyld og så får Lily lov at lave sin egen – det er ret hyggeligt. Denne gang bestod vores pizzaer af tomatpassata, revet mozarella, kartoffel (skåret i tynde skiver og kogt på forhånd), gedeost, rød peber, valnødder og frisk koriander, mums….