Indlægget indeholder reklame links

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. H&M/HER, 3. Arket/HER, 4. H&M/HER, 5. Cinco/HER, 6. Anine Bing/HER, 7. Arket/HER, 8. Arket/HER, 9. H&M/HER, 10. Monki/HER, 11. Chimi Eyewear/HER, 12. Havaianas/HER, 13. Arket/HER, 14. H&M/HER, 15. Monki/HER, 16. H&M/HER, 17. Cinco/HER

Selvom jeg elsker at bære farver om sommeren, er der også noget fint, let og klassisk over den mere neutrale farveskala. Her er nogle af de styles, som jeg er faldet over for nylig. Jeg har selv netop klikket DENNE lækre sag fra Arket hjem og glæder mig til at style den med flade sandaler og en simpel tanktop til hverdag og til høje sandaler og en blazer til fest. Til efteråret forestiller jeg mig at bruge den med en chunky striktrøje og støvler. Det er sådan et stykke tøj, der er nemt at bruge til både hverdag og fest, synes jeg. Kan I have en dejlig dag.