God formiddag, allesammen. :) Jeg har netop optaget en ny video og denne gang kommer i med på genbrugsshopping. Jeg tager blandt andet på jagt efter et gammelt stykke stof til at sy en kjole af. Se hvad jeg finder og hvad jeg får syet i vloggen ovenfor. Da jeg startede bloggen i tidernes morgen, var den i høj grad båret af alle mine DIY-projekter, som jeg kan mærke, at jeg er ved at genfinde interessen for. :) Det er så hyggeligt og en god måde at komme ned i gear.

Når man alligevel sidder stille og fordyber sig, kan jeg godt lide at høre lydbog. I vloggen kan I se, hvilke bøger jeg har på læselisten hos lyd- og e-bogstjenesten, Nextory. Hvis I selv har lyst til at prøve det, kan I med koden “CHRISTINA” få 45 dages gratis abonnement, hvis I ikke i forvejen er medlemmer. I skal igennem DETTE link, for at kunne bruge koden. Jeg håber, I kan få gavn af den her i sommerdagene. Der er enormt mange gode bøger at læse og lytte til. Kan I have en dejlig søndag.