Vi har brugt de seneste dage hos min dejlige svigerfamilie i Nordsjælland, hvor vi har dasket rundt i deres skønne have, været ved stranden, gynget, fanget krabber (og sat dem hurtigt fri igen), leget i sandkasse, grillet og hygget. Det har været SÅ skønt at lege i haven med børnene og kunne fylde et badebassin. Dejligt afslappende og jeg drømmer kun endnu mere om hus og have efter vores ophold hos dem.

I dag er vi kørt hjem til København. Vi har et par aftaler herinde i byen de næste dage og selvom der er feriestemning, og vi mere eller mindre holder fri, har jeg også et møde og noget indhold, der skal laves klar til den kommende uge. I morgen vil Christoffer og jeg sætte os og planlægge nogle hyggelige aktiviteter, som vi kan lave med børnene de sidste to uger af vores ferie. Vi har talt om at tage på hestevognstur i Dyrehaven med skovturstæppe og madpakker en af dagene, hvis vejret tillader det. Har I andre gode idéer? Jeg kunne godt bruge lidt inspiration. :)