{ Vi så Askepot i dag – så hyggeligt at gense gamle Disneyfilm. Skulle dog tage mig sammen for ikke at falde i søvn, haha… Træt mor. }

Da jeg fortalte, at jeg skulle være alene med børnene hele weekenden, skrev en læser på Instagram: “Det går som regel over forventning“. Jeg håbede sådan, at hun fik ret, men med det niveau af “craziness”, vi har oplevet på det sidste, tænkte jeg også: “Vi får se“. :)

Første aften gik nogenlunde – putningen tog lidt over halvanden time og det var forventeligt og OK. Natten var derimod helt elendig. Uden at overdrive – jeg vågnede omkring tyve gange. Først lå Louis oven på Lily, så fik jeg en fod i hovedet, så blev Louis tørstig og måtte have vand, så havde Lily vendt sig 180 grader og var på vej ud over kanten – og sådan fortsatte det. Jeg var lidt mast, da vi stod op kl. 06 og følte lige dér, at der var ret lang tid til søndag aften. Heldigvis kunne min søde mor ses med os begge formiddage, inden hun skulle i aftenvagt – hun er operationssygeplejersker og har skiftende vagter. Hun reddede altså vores weekend. Bedsteforældre er GULD. <3

Anden aften puttede jeg igen dem begge samtidig i vores seng, men denne gang lagde jeg mig i midten for at undgå leg, drilleri og slåskamp om bamserne. Vi læste to bøger og da jeg var færdig, lagde Louis sig ind til mig, Lily drejede sig om på siden og så var der RO! Jeg holdt næsten vejret, mens jeg lå der som pålægget i en sandwich mellem mine to små yndlingsmennesker. Det tog omkring 25-30 minutter inklusiv godnatlæsning, før de begge sov. Wow! Klokken var ikke engang kvart i syv. Det føltes fantastisk, haha… :) Natten gik også langt bedre og i dag har vi bare hygget hele dagen. Det var som om, at det lige tog et døgns tid at finde vores egen rytme og så gik det ellers strygende derfra. Så kære du, der skrev til mig på Instagram – du fik heldigvis ret. Det gik over al forventning, alle overlevede og jeg gør det gerne igen. <3 Bare ikke lige næste weekend. ;) Sov godt, allesammen.